Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jun-2010 14:33 Email | Share | Bookmark
Ziarah Aiman di KMM

Umm yummmy.... bila dah sejuk lagi best...
Kek ais kerim... kek pandan dan ais kerim pelangi...
tu dia...melting dah aiskerimnya...cover ngan coklat lagi...yumm
Sempat menjamu selera bekalan yg mama masak......
Bahayanya ada sink-hole kat jalan dalam kolej ni...
 
Ni kolej lelaki lar....
Kawasan larangan perempuan...kita dah sesat...
Selepas singgah solat maghrib dan isya....
Dah lama Aiman tak balik.... rungut ayah ... hummmm...ya ke...bukan Cuti Hari Wesak haritu dia dah balik ker....baru sebulan...

emmm.... sbb ayah selalu sangat meninggalkan anak2 dan mama out station berhari-hari tu yg terasa sangat anak yg sorang ni tiada di rumah...setiap kali balik dr mana2 yg jauh di mata ni lah teringat2... huhu....ok jom lah kita gi siasat apa dibuat anak yg sorang ni....

Dari semalam Mama dah siap buat Tiramisu... ni untuk Aiman tau... alaaaaaaarrrr mana aci...ira, arsyad, hana, abang pun nak juga.... ya lah ya lah.... eii korang ni dah selalu makan pun tak jemu2 ke....Kalau yg beli punya memang jemu, mama buat tak jemu...sahut abang... dalam nada membodeknya... macam mama tak tau.... walhal baru jer semalam diorang makan kek aiskerim ...hai layan jer la....

Then pagi lagi ayah dah bangun semelih ayam kluk-kluk ngan 4 ekor itik... kena la mama masak best2 ni.... masak nasi tomato, ayam kluk2 masak merah, yg tulang2 dia ma masak dalca kari... malas nak buat acar...hiris timun dan tomato jer...dah.... haii... sedapnya mama masak dah la kekenyangan ayah ni...ngantuk la pulak...zzzzzzzz...

sedar2 dah 4.30 petang...alamak...lambat dah ni... jom siap semua.... udahnya kul 5.30 ptg baru bertolak...sampai dah 6.45ptg... makan2 sambil sembang2 dan lepas solat Isya' kami bertolak balik....

Bye Aiman...jaga diri, tabahkan hati...sabar ya... semua orang yg nak berjaya kena melalui semua proses ni... belajar kat Matrik tak sama cam sekolah.... kami tau Aiman boleh..InsyaAllah kalau ayah, mama dan abang dah berjaya melalui zaman matrikulasi ni...InsyaAllah Aiman pun boleh....

Sayu pulak hati bila nak tinggalkan anak aku yg sorang ni...huhu....nanti Ma datang datang lagi....






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net