Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Jun-2010 06:34 Email | Share | Bookmark
Ayah Ke Switzerland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Transit kat Dubai Airport..
Tu papan tandanya cemana nak sebut pun...
Dah sampai ke destinasi...Bad Ragaz....cam Jin Garagaz jer bunyi
MAsih ada snow di puncak Alps...tempat Skiing...
Rakyat Swiss meraikan kemenangan bola piala dunia...
Ni sebenarnya tujuan ayah ke sana...ke Geobrugg
Selepas majlis pertunangan Maksu pada Sabtu 12 Jun, belah malamnya ayah berangkat ke Zurich, Swirtzerland sampai 19 Jun...huhu lamanya...

Kelam kabut juga sebab sebelum ni dah lah kalut tiap hari....sebab menyiapkan persediaan majlis tunang maksu...

antara tempat menarik di Swiss....tapi nak cari makanan halal memang takde...

Ma bekalkan ketupat dan ayam goreng pun basi sebab hotel yg ayah duduk takde peti ais dan kettle....

buat kopi pun guna air shower jer.....la hai shiannya....

Ayah ke sana atas jemputan Geoburgg...kompeni yg buat cable dan peralatan untuk mengatasi masalah cerun, tebatan banjir dan hal2 berkaitan kejuruteraan cerun. As a senior Geologist yg ekspert dlm Geological Engenering ayah dilantik untuk koncult kegagalan cerun kat merata Malaysia....asal ada cerun runtuh jer diorang panggil ayah minta advice.... cenggitu lah kot lebey kurangnya......

jom layan Swiss.....hummm teringin gak nak ke sana ...entah bila...huhu....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net