Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-Apr-2010 02:06 Email | Share | Bookmark
Berduaan ke Cameron Highland...

Dok kat Heritage Hotel yg sedang di renovate....
Merayau sengsorang ke Mardi just amek gambar....
Bunga yg segar sentiasa...
Bungalow Mardi...pernah dok sini masa dtg ngan anak2...
Sign board seminar ... ayah jadi penceramahnya...
Ladang stoberi...tengok dari luar jer...
Pintu masuk ke hotel....
Berhenti amek gambar slope yg runtuh...
Nampak jer ada cerun runtuh..berhenti amek gambar...
Dalam perjalanan balik KL singgah rumah atuk kat Sg Sg.Durian
Opah hantar Atikah anak Pak Cu..rumahnya depan tu jer..
Rimbunan pokok bunga subur menghijau tanaman opah...
Tak merancang pun nak ikut ayah ke Cameron lagi....sbb anak2 sekolah....Monday on 26 Apr 2010....
since Aiman dah ada di rumah sbb cuti for good dr PLKN dia, mama ikutlah.... lagipun Selasa Arsyad akan ikut rombongan ke Aquaria dan Rabu Iera ke Bukit Tinggi....

Tak best la pulak rasanya ke sana tak bawa anak2...rasa malas nak berjalan tanpa teman sbb program seminar ayah dr pukul 8.30 pg sampai 11.30 mlm....dok bilik jer la mama menikmati kesejukan suasana yg kejap hujan kejap reda....

On the way back baru gi shopping ala speedy gonzales ....beli sayur2 dan stoberi jer....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net