Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Dec-2009 14:39 Email | Share | Bookmark
TERBANG KE KUALA TERENGGANU

Menunggu Tren di Putra Jaya untuk ke KLIA..
Krew tengah memunggah luggage ke perut kapalterbang...
Pantang jumpa air... kalau boleh nak menyelam jer...
Menunggu senja melabuh di tepi tasik Masjid Terapung...
Singgah di Masjid Terapung...
Menanti hidangan makan malam sambil bermain kucing kiut ni..
Bergolek2 kat tepian pantai...ombak kuat..
Memanjat beting di pantai berhampiran Primula...
Mandi kolam la pulak....asyik mandiiii
Pemandangan beting dari hotel ditgkat 8...
Mandi manda kat tepi pantai Primula.....
Dalam perjalanan pulang...selamat tinggal Ganu...
26 hb Dec 2.30 ptg sampai KTganu kul 3.30 ptg.... gitu gini cari kereta sewa dll.... kul 4.00 baru selesai...

Memula sampai Ganu mesti pekena keropok lekor dulu... Gerai ni terletak dalam perjalanan dari airport ke bandar.....tempat yg paling kami suka...alaarrr lupa nak amek gambor...sedap keropok kat sini... 30 batang sekali ngap jer kami berlima.... anak2 kata tak cukup...walhal mama yg lebih naknyaaa...oder lagi 20 batang ...tak sempat sampai hotel dah habisss....

Kami menginap di Hotel Primula...then 28 hb pagi Isnin Mama bawa anak-anak ke Pasar Payang beli baju batik...dan keropok...sebenarnya hari ahad semalam dah try datang tapi dah tawaf 3 kali cari parking tak jumpa terus cari gerai makan....hihi...

Petang Isnin kami melawat Masjid Terapung dan ke gerai keropok 008..sampai dah magrib, so beli bungkus jer...then dinner kat Restoran Lempeng....makan ikan dan udang goreng tepung... sedappp.... anak2 sempat main anak kucing dan arnab yg dibiar melompat liar...tapi jinak...

Tahun ni dah 4 kali ayah ke Terengganu sbb urusan kerja projek pembinaan Istana Sultan .... dan projek muzium Batu bersurat... Mid Jan 2010 kena pergi lagi...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net