Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 16-Aug-2008 13:27 Email | Share | Bookmark
MAHA 2008...best ke?

Ni la kambing Boer...
Si penjantan Boer... hemmm gagah perkasa tu..
Macam itik kita jer...
Tengah menerannn tu...eiii....
Taklimat cara nak pilih lembu sihat ..oleh peladag Australia
Pak oii... besarnya lembu nii...tengok dagu dia...
Mak oii... besar ni boleh kenduri sekampung.
Haa ni dia juara Pejantan..jejaka pilihan Malaya..
Kena tiru ni...itik dalam taman...
Ni la rumah idaman ayah...utk kambing2nyaa...
Ternakan rusa pun ada...
Tangki tempat menternak keli...kena booking ni..
Arsyad berkuda....alaaa tak best tak boleh pecut...
Ira teringin nak naik gajah..tapi gajah dah out-off duty...
Aduh letihnya... nak jalan ke parking jauh lagi..rehat dulu..
Alamak Arsyad nihh..dah teringat lak nak beli toys..
Takde ke pokok lain...yg ni sume aku dah tanam..dah berbuahpun..
Kiutnya rabbit2 nih.... nak pegang2 pun kena bayar RM4...
Lepas gi makan kenduri kat rumah orang kahwin kat Surada, kami pun berangkat ler ke MAHA2008. Aiman jer taknak ikut, sbb dia nak gi ngan kengkawan dia Isnin ni....

Memang disaran sangat kalau takde nak beli barang sangat, baik naik bas dari Hentian Kajang tambang RM1 jer... kat dalam tu dari seksyen ke seksyen pun kena naik bas... kalau jalan alamat tak bangkit... demam ler esok...dengan panas teriknya...tu satu rahmatlah... yg dibuat berbatu2 luasnya tu buat apa... pengsan orang jalan...budak2 pun letih orang tua apa ke lagi....

Memang nak komplen sangat...ada ke patut dari kul 3 sampai 5.30 kitorang cuma cover bahagian ternakan jer....hu hu... ...yg jadi lama sangat kat situ sbb dok ralit tengok Boer, Muscovy, rabbit....Arsyad siap naik kuda lak tu....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net