Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Aug-2008 07:34 Email | Share | Bookmark
LANGKAWI ...2007: UNDERWATER WORLD

Underwater World....
00:00
Shark.... lebih besar dr Arsyad
00:00
Penguin .... kiutttnya ....
00:00
Nemo.... dah tak payah finding lepas ni..
00:00
Tayar pecah di tengah high-way...baiki sendiri
00:00
Agenda utama..iera ngan Arsyad..mandi kolam...emmm...
00:00
Pemandangan dari Kondo Istana....
00:00
Menunggu makanan sampai...hampir 2 jam baru siap....urgh...tobat
00:00
Kolam dari atas... tu Iera, Hana ngan Arsyad la...
00:00
Dah 5 kali gi baru ni dapat bergambar kat Dtrn Lang...
00:00
Helang tu terbang cam nii....
00:00
Arsyad mabuk ke?.. mama dah out dah...
00:00
Dah berapa kali kita ke Langkawi......

Terkini 2007... 14 Dis: kita pergi sekeluarga duduk di Kondo Istana.... mula abang ngan Aiman malas nak ikut, sbb dah 4 kali gi, tapi ayah paksa gak..he he janji nak ke Under water world pulak... diorang pun ikut...

Ayah punya trik bagus, setiap kali pergi Langkawi... bawa kitorang pergi ke satu dua tempat jer ... yg lain gi lain kali... sbb ayah memang pasti dia akan ke sana lagi sbb banyak projek consultant dia di sana.... ikut jer lah .... kalau dia pergi sorang dia bawa lah family.. kalau dia ada kawan atau grup kitorang malas nak ikut....

Gi Langkawi ni memang best lah...yg tak best perjalanannya jauh sangat. ... sampai mabuk dibuatnya... kena lak pergi musim tengkujuh... laut bergelora... mama muntah 'monggek' dibuatnya. ... dah la bila sampai kat jeti tu bau busuk.. orang jemur ikan masin ke sotong kering ... aarrr...tenssion.... hidung sentiasa berselubung pakai purdah ngan tuala....

Pengalaman yg tak boleh lupa... dah la trafik agak sebok hari tu, highway banyak yg tinggal 1 lane sbb under-construction... nak mengejar last trip ferry...ayah pun pecut ler...di awal perjalanan ayah dah ada gerak rasa... risaukan tayar... hemm memang betul... sampai kat Perak Utara...lupa dah nama tmpat tu... tayar kiri belakang meletup ... hu hu sape la yg berat... hancur berkecai.... call bantuan mesti lambat punyalah ... dengan bantuan sibujang 2 orang ni...cepat sikit kerja mengganti tayar...patut la ayah paksa 2 bujang tu mengikut...hemmm.

Sampai jer di jeti Kuala Kedah...lagi 10 minit last trip ferry... alhamdulillah perjalanan seterusnya ok.... masa on the way balik... ayah terus ganti tayar di jeti... punyalah lama tunggu...dah la busuk gilerr. 0) .. mama yg mabuk bertambah pening..nasib baik ada bawa intra .... terus minum 2 cawan.... alhamdulillah lega lepas tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net