Zaharah's FotoPage

By: Zaharah Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Aug-2008 07:54 Email | Share | Bookmark
2008 ...Kemana kita dah pergi...

Marriot Hotel, Bangi...he he dekat jer dr rumah..
Marriot Hotel..Iera memang suka bergaya...
Ayah hantar Asyraf mendaftar di Matrikulasi Gopeng Perak..
Tambun Lost World..Ipoh..ikut ayah seminar Geologi..
Pintu masuk ke Tambun Lost World..
Tambun Lost World...
Dinner bersama menteri besar Perak...
Rumah Menteri Besar Perak...
Sempat menziarahi abang di Kolej Matrikulasi Gopeng...
Singgah di kedai bunga tepi jalan..ke T. Rata..aritu tak gi..
Waaa...bunga apa ni?.. Ma kata Rambut Langsuyor...
Gi kat rumah Mardi yg kita duduk dulu..hi hi..
Hi hi...panjat kebun teh lagi....
Ada lagi bunga ni...hi hi...
Ingat lagi kita pernah ke sini....
Ikan dah makin besar...
Stoberi kat Strawbery farm depan Mardi... mahal sket..
Taman di Heritage Htl... dlm hujan gi jugak...risau tak sempat..
Masuk tmn rerama cuma nak pegang & bgambar jer...
Eiii banyaknya...
Tu lar pakai baju hitam..rerama tak suka hi hi
Kemana ya kita dah pergi tahun 2008 ni....
nak menjejakinya semula,,,foto2 ni menjadi bukti....

9 Mac : Sehari selepas PRU12... kami ke Kuala Terengganu...ayah kena siasat ada kegagalan cerun di sana...duduk di Hotel Primula ... disbbkan ayah asyik sebok dengan kerja dia..mama yg tak pernah drive kat Ganu ni bawa anak2 ke Pasar Payang... ...emm dah lama tak ke KT macam2 perubahan dah berlaku rupanya ...harga barang pun lebih mahal dari di KL...emmph.. beli sikit2 jer lah....

10 Mei : ikut ayah meeting di Hotel Marriot Bangi...alaa...dekat jer 15 minit dr rumah he heh...


12 Mei : ayah hantar abang mendaftar di Kolej Matrikulasi Gopeng Perak... adik2 sekolah so ayah pergi sorang...semoga abang berjaya dunia akhirat....

2 Jun..ayah ada seminar di Hotel Ipoh, ikut jugak...family yg ikut ada program rehlah di Tambun Lost World..best jugak...malamnya ada Dinner dengan Menteri Besar Perak yang baru... jumpa abang di Kolej then ...on the way balik Bangi singgah rumah opah jap...


21 Ogos: Ayah ada Kursus Maping kat Cameron Highland...sebenarnya malasss sangat nak gi CH ni..sbb rasa baru sangat gi...tapi sbb ajak Makcik Lin ngan Acik gi Agroteck Resort diorang taknak... hemm terpaksa ikut ayah la... memang seronok diorang bila tau nak gi CH lagi... tapi dalam perjalanan semua merungut pening lah..mabuk lah...sampai muntah2... cam mama dia la kecik2 dulu... Keturunan .... pesal la yg tak elok tu diorang ikut..isshhk... mama alhamdulillah steady... sbb kali ni gi naik Terrano kot.. dulu gi naik Myvi.. memang mabuk habis...

Ke CH mana lagi nak gi kalau tak Strawberry farm... cuba gi tempat yg dulu tak sempat singgah... tapi diorang gi jugak lagi ke Butterfly farm tu....singgah kat Mardi lagi.. eh lupa kita dok di Herritage Hotel .. jalan kaki jer ke pekan Tanah Rata.. tapi asyik hujan jer... sejukkk giler...pepagi buka jer tingakp blok sebelah pun tak nampak...penuh kabus...sejukkk!! cara nak panaskan badan ...mandi air panas... Ira ngan Arsyad boleh berendam dlm bath-tub...setgh jam...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net